Monday, October 03, 2005

Για μια ακόμα φορά ραγιάδες...


Θλίβομαι. Θλίβομαι μάλιστα πολύ όταν βλέπω ορισμένους να στρουνθοκαμηλίζουν και να κάνουν ότι δεν βλέπουν τον εφιάλτη να μας καλοσωρίζει... Αυτό για τον αξιότιμο κύριο πρωθυπουργό της χώρας μας, τον... κεντρώο και πάνω από όλα φιλέλληνα και πατριώτη, Κώστα Καραμανλή.
Ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να είμαστε υπέρμαχοι της εισόδου μιας χώρας στην Ε.Ε, που δεν είναι πρωτίστως ευρωπαϊκή (δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση;) και από την οποία έχουμε περάσει τα μύρια όσα κατά το παρελθόν και έστω και για τα προσχήματα θα έπρεπε να έχουμε μια τουλάχιστον πιο ουδέτερη στάση.

Μιλάω φυσικά για την Τουρκία και την συνδιάσκεψη των ΥΠ.ΕΞ των 25 της Ένωσης, προκειμένου να αποφασιστεί, αν η γείτονα χώρα θα εισχωρήσει στους ήδη μετέχοντες στην πάλαι ποτέ Ε.Ο.Κ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουμε να κερδίσουμε από μια τέτοια εξέλιξη και δεν χρειάζεται να είσαι εθνικιστής, πατριώτης και ούτω καθ' εξής για να καταλάβεις ότι η χώρα μας δεν έχει σε τίποτα να επωφεληθεί. Μα σε τίποτα επαναλαμβάνω και με εξοργίζει η μαλθακότητα ορισμένων που μιλούν για φιλίες και άλλες τέτοιες παπάρες, όταν ξέρουν ότι ιστορικά κάτι τέτοιο έχει αποδειχτεί πολλάκις Α Ν Ε Φ Ι Κ Τ Ο!!!

Δεν μπορεί ο Ερντογάν να χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση χριστιανικό "γκέτο", αν ειδικά η χώρα του δεν γίνει τελικά αποδεκτή από τους 25 και ο δικός μας να χασκογελάει σαν το βλαμμένο που δεν καταλαβαίνει που του πάνε τα τέσσερα και παράλληλα να γίνεται ο "σημαιοφόρος" της προσπάθειας εισόδου των... φίλων μας στην Ευρώπη.
Μιλάμε πρωτίστως για μια χώρα που δεν είναι καν στοιχειωδώς δημοκρατική, που ο πρωθυπουργός κάνει τόσο κουμάντο στην χώρα όσο ο Γούμενος στον ΠΑΟΚ (!) και που την αμέσως επόμενη ημέρα από την είσοδο της στην Ευρώπη, 500.000 πολίτες της θα είναι με τις βαλίτσες στα χέρια και έτοιμοι για άλλες πολιτείες.
ΚΟΥΙΖ: Ποιος είναι ο πρώτος και πιο κοντινός τυχερός "οικοδεσπότης";

Στο κάτω-κάτω, κράτος-μέλος που δεν δέχεται την ανεξαρτησία ενός άλλου (Κυπριακή Δημοκρατία) δεν μπορεί να είναι μέλος αυτού του... γκέτο, όπως το χαρακτήρισε ο Ερντογάν. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μας χαρακτηρίζει για μια ακόμη φορά ο ραγιαδισμος, ξεχνώντας τα πάντα! Άλλα μάλλον έχουμε να κάνουμε με ρατσιστές και στενόμυαλους που βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς παντού, μη θέλοντας να αφήσουν έστω και προς στιγμήν τα πατριωτικά τους πιστεύω. Μα για τους αντιρρησίες μιλάω και για όσους τολμούν να πουν ένα "ΟΧΙ"... Ά ρε άτιμη Ελλάδα!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home