Thursday, September 29, 2005

Γιατί μωρή Θρυλάρα;;;;;;;;;;


Η αλήθεια είναι ότι γράφω εν βρασμώ ψυχής και με θολωμένο μυαλό, σκεφτόμενος αυτόν τον απίθανο αλήτη, εν ονόματι Σολδάδο, που έκανε 5εκ. γαύρους να κλαίνε και να βρίζουν για την μαύρη τους την μοίρα! Μου φαίνεται ότι αυτός ο παίκτης γεννήθηκε μόνο για να βάλει γκολ στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να χαθεί και πάλι στην ανυπαρξία του το μαλακισμένο.
Τελοσπάντων, δεν μας ξενερώνει αυτή η ήττα (συνηθισμένοι είμαστε άλλωστε), το ρεκόρ μεγαλώνει (0-4-22), αλλά όλοι πιστεύουμε στα λόγια του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και περιμένουμε την ημέρα, που ο ήλιος θα πάψει να φωτίζει, ο Μπλερ θα γίνει άντρας και ο Παναθηναϊκός η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα (σε καλό μου, γέλασα!), ώστε να σηκώσουμε την πολύποθητη ευρωπαϊκή κούπα!
Γιατί, όμως, ρε θρυλάρα πρέπει να χάνουμε με αυτό τον τρόπο ορισμένες φορές; Κράτα πια αυτή την κωλοισοπαλία σε μια έδρα της προκοπής. Πάντως, ακόμα και έτσι μονίμως θα τραγουδώ "όπου και να παίζεις θα σε ακόλουθω και για σένανε μονάχα τράγουδω"!
Αυτά προς το παρόν και άντε να κάνουμε το διπλό στη Λιόν (μμμ...)!!!!!

2 Comments:

Blogger Alexandra said...

Dear Kafre7, είσαι κάφρος όνομα και πράγμα...
Dear Respect, Ζενίτ; Χαχαχαχαχαχα

7:21 AM  
Blogger hobgoblin said...

Ζενίτ, Ζενίτ... Οπως... Ρόζενμποργκ (12η στη Νορβηγία, με τελευταία νίκη τον Αύγουστο και πελατειακή σχέση με όλα τα καφενεία της Σκανδιναβίας, που τη φιλοδωρίζουν με πεντάρες... (Α γειά σου! Αυτή ακριβώς!) Και ο Ολυμπιακός ΜΑΣ μηδέν εις το πηλίκον, ναι; ΟΥΣΤ!
(Καλό μήνα αγαπημένοι μου συνάδελφοι!)

7:37 AM  

Post a Comment

<< Home