Thursday, September 29, 2005

Γιατί μωρή Θρυλάρα;;;;;;;;;;


Η αλήθεια είναι ότι γράφω εν βρασμώ ψυχής και με θολωμένο μυαλό, σκεφτόμενος αυτόν τον απίθανο αλήτη, εν ονόματι Σολδάδο, που έκανε 5εκ. γαύρους να κλαίνε και να βρίζουν για την μαύρη τους την μοίρα! Μου φαίνεται ότι αυτός ο παίκτης γεννήθηκε μόνο για να βάλει γκολ στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να χαθεί και πάλι στην ανυπαρξία του το μαλακισμένο.
Τελοσπάντων, δεν μας ξενερώνει αυτή η ήττα (συνηθισμένοι είμαστε άλλωστε), το ρεκόρ μεγαλώνει (0-4-22), αλλά όλοι πιστεύουμε στα λόγια του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και περιμένουμε την ημέρα, που ο ήλιος θα πάψει να φωτίζει, ο Μπλερ θα γίνει άντρας και ο Παναθηναϊκός η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα (σε καλό μου, γέλασα!), ώστε να σηκώσουμε την πολύποθητη ευρωπαϊκή κούπα!
Γιατί, όμως, ρε θρυλάρα πρέπει να χάνουμε με αυτό τον τρόπο ορισμένες φορές; Κράτα πια αυτή την κωλοισοπαλία σε μια έδρα της προκοπής. Πάντως, ακόμα και έτσι μονίμως θα τραγουδώ "όπου και να παίζεις θα σε ακόλουθω και για σένανε μονάχα τράγουδω"!
Αυτά προς το παρόν και άντε να κάνουμε το διπλό στη Λιόν (μμμ...)!!!!!

4 Comments:

Blogger Respect said...

Χωρίς καμία διάθεση διόρθωσης με την σνομπ απόχρωσή της, ξεκινώ: Πέντε εκατομμύρια? Μετράνε και οι γιαγιές που την πρώτη φορά που βλέπουν μπάλα, λένε "είμαι με την ομάδα που υποστηρίζει το εγγονάκι μου;" Οι δικοί σας παιχταράδες είναι όλοι πασίγνωστοι ανα τον κόσμο, με δεκάδες προτάσεις κάθε χρόνο να παίξουν στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη!
Ακούτε τον πρόεδρο, γίνετε μέλη, χώστε λεφτά γιατί ο Σω-Κο έχει κάτι στενότητες...
Και το γήπεδο μόνοι σας το κάνατε. Με λεφτά του πρόεδρα!

Κατά τα άλλα, Kafre7 you know I respect U, καθώς όπως έλεγε και ο (ποιος ήτο ρε γαμώτο τελικά εκεί στην Ιστορία Δέσμης) Βολταίρος(?). Δεν συμφωνώ με τίποτε από ό,τι λες, όμως θα μάχομαι για το δικαίωμά σου να τα λες"... Έστω και για να μας διασκεδάζετε γαυράκια!

Υ.Γ.: Και σε προλαβαίνω μην πεις για ΑΕΚ, διότι κανείς δεν λεει πως η ομλαδα θα΄πάρει το UEFA. Αν και μπορεί να το πάρετε εσείς. Αν μπορέσετε να συνεχίσετε εκεί φέτος!

3:32 AM  
Blogger AlexZ said...

Dear Kafre7, είσαι κάφρος όνομα και πράγμα...
Dear Respect, Ζενίτ; Χαχαχαχαχαχα

7:21 AM  
Blogger hobgoblin said...

Ζενίτ, Ζενίτ... Οπως... Ρόζενμποργκ (12η στη Νορβηγία, με τελευταία νίκη τον Αύγουστο και πελατειακή σχέση με όλα τα καφενεία της Σκανδιναβίας, που τη φιλοδωρίζουν με πεντάρες... (Α γειά σου! Αυτή ακριβώς!) Και ο Ολυμπιακός ΜΑΣ μηδέν εις το πηλίκον, ναι; ΟΥΣΤ!
(Καλό μήνα αγαπημένοι μου συνάδελφοι!)

7:37 AM  
Blogger Respect said...

Αγαπητή AlexZ, εμείς δεν είπαμε ποτέ πως θα πάρουμε κούπες και μαλακίες... Μου φαίνεται δεν διαβάζεις τι σχολιάζεις.
Α! Να σου πω; Του χρόνου που θα παίξετε τελικό Τσάπιονς Λινκ(!!!), θα μου βρεις ticket?

9:54 AM  

Post a Comment

<< Home